Pezoderm védőkrém



Termék leírás:

A Pezoderm védőkrém 125g egy modern felfogásban megkomponált, és előállított finom krémes állagú, és tetszetős csomagolású termék. Mindennapi és általános használatra javasolt védőkrém, mely nélkülözhetetlen minden háztartásban. Tápláló növényi hatóanyagainak, jojobaolaj és avokádó olaj, napraforgó olaj és levendula olaj tartalmának, valamint a növényi olajokban lévő A, B5, D, E vitamin tartalmának köszönhetően puhítja a bőrt, elősegíti a hámosodást, a hámsejtek regenerálódását. Használata során a védőkrém légáteresztő filmréteget alkot, ezzel megakadályozza, hogy a nedvesség érintkezzen a bőrrel, az így kialakult réteg víztaszító védőréteget képez a bőrön. Ez a víztaszító védőgát óvja a bőrt a túlzott nedvesség, valamint különböző baktériumok és gombák hatása ellen. Parabén mentes, Pantenolt, Bisabololt, A, B5, D, E-vitamint tartalmaz. Ajánljuk az egész családnak, mert bőrünk minden korban érték, fontos, hogy óvjuk, védjük a mindennapokban.
Alkalmazás:
Alkalmazható hámsérülések, horzsolások, enyhe égési és fagyási sérülések, enyhe napégés, valamint irritált és kipirosodott bőr esetén. Ápolja az ekcémás, aknés pattanásos bőrt. Védi a pelenkával fedett bőrterületet. Bőrvédő hatású felfekvések a mozgáskorlátozott időskorúak és az inkontinenciában szenvedők esetében.
A Pezoderm védőkrém egy általános mindennapi használatra javasolt krém. Vékony rétegben egyenletesen vigye fel az érintett bőrfelületre napi 3-5 alkalommal. Figyeljünk arra, hogy szembe és nyálkahártyára ne kerüljön. Külsőleg alkalmazandó!

Összetevők (INCI): Ingredients (INCI): 

Aqua, Paraffinum Liquidum, Zinc Oxide, White Petrolatum, Cera Alba, Lanolin, Sorbitan Sesquioleate, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Lavandula Angustifolia Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalane, Bisabolol, Sodium Benzoate, Linalyl Acetate, Linalool

CPNP ÉS EAN: 

* (Cosmetic Products Notification Portal). The CPNP is the online notification system created for the implementation of Regulation (EC) No 1223/2009 of the European Parliament and of the Council on cosmetic products.
**A termék egészségpénztári számlára történő elszámolhatóságáról kérdezze pénztárát!
*** A termékcsalád összes tagja egészségpénztári számlára adómentesen elszámolható! Kizárólag az E2K Kft. egészségpénztári partnereinél (Adosz, Axa, Herend, Honvéd, K&H, MKB, OTP, Pajzs, Tempo, Vasutas, Vitamin).
CPNP KÓD: 1772334
EAN KÓD: 125g: 5999881284409
Kiszerelés: 125g

Jó tudni, hogy a...

A Pezoderm védőkrém kicsiknek és nagyoknak egyaránt használható. Összetevői révén az érzékeny bőrűek is használhatják. A benne található Jojobaolaj viaszos észterei nagyon hasonlítanak az emberi bőr által termelt faggyú észtereihez (mely a bőrünket védő hidrolipid film része), így kiválóan erősíti a bőr védelmi funkcióit, gyulladáscsökkentő, bőrkondicionáló hatásúak. Az avokádó olaj tartalma kiválóan ápolja a száraz, kirepedezett, ekcémás bőrt is, elősegíti a sejtmegújulást, így alkalmazzák érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr esetén, illetve hegek kezelésére is. A napraforgóolaj tartalma miatt hatékony emollient anyag, mely hatásos lehet irritált vagy kiszáradt bőr természetes védőrétegének a helyreállításában, erősítésében. Levendula olaj tartalma, hatásos fegyver lehet a gombás fertőzések elleni harcban. Vitamin, Panthenol és Bisabolol tartalma miatt kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású, segít a bőr védőrétegének fenntartásában

Gyártó és Forgalmazó: Pezomed Kft

1138 Budapest, Marina part, Turóc utca 1. E. VIII/2. Tel.: +36 (1) 239-6720, Fax: +36 (1) 239-8345 Fióktelep, levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György utca 60. Tel.: +36 (42) 423-864, Fax: +36 (42) 401-066. Web: www.pezomed.com

Ismerje meg a Parabén mentes Pezoderm termékeket. A képekre kattintva töltheti le, olvashatja a PDF fileokat:


A Pezoderm és Psorioderm termékek, melyek szigorú bőrgyógyászati és laboratóriumi ellenőrzésen mentek át. A termékek alkohol- parabén- és színezékmentesek, és illatanyagaik allergénmentesek. További hasznos információkat talál a Pezomed Kft oldalán, a Psorioderm Laboratories Kft oldalán, valamint a termékeket meg is vásárolhatja az Eventus Pharma webáruházban.
Copyright © All Rights Reserved Pezomed Kft - www.pezomed.com - Minden jog fenntartva. A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak a Pezomed Kft írásos engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a www.pezomed.com weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse DR NAGY ZOLTÁN tulajdonost, ügyvezető igazgatót. Köszönjük.

0 megjegyzés: