Pezoderm® Fürdető Krém

http://www.pezomed.com/hu/termek/pezoderm_furdeto_krem_250g

Pezoderm® Fürdető Krém

Termék leírás:

A Pezoderm fürdető krém, Magyar Termék Nagydíjas termék, 2015-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíj minősítő trófeát, tradicionális jól bevált receptúra alapján, ám modern felfogásban, gyógyszertári minőségben előállított gyengéd mosakodó krém, az egész család számára. Hosszabb eltarthatóság, jól kenhetőség jellemzi. Nem tartalmaz színezéket, mesterséges illatanyagokat és parabént. Száraz, érzékeny és normál bőrre is ajánlott. Babáknak és kisgyermekeknek is használható. A Pezoderm fürdető krém nemcsak roppant hasznos a fürdésnél, de több mindenre jó, mint gondolnád. Nézzük “szakszerű” használatát:
A legpraktikusabb, ha nem a baba testére kenjük fürdés előtt (mert úgy eléggé csúszós lesz a baba), hanem a tenyerünkbe nyomunk egy diónyit, eresztünk hozzá kis vizet és így tesszük a fürdővízbe. Ha nem használunk babafürdetőt (amik eléggé szárítják a bőrét), akkor általában már nem kell fürdés után testápolózni a babát, a Pezoderm® Fürdető krém használata elegendő a szép, puha, bársonyos puszilnivaló bőröcskének. Olajozni nem kell a babát, csak szükség esetén a célterületet pl. köldök kitisztogatása, fül mögötti terület, vagy koszmó esetén…

Alkalmazás:

Pezoderm fürdető krém általános használatra fürdéshez és mosakodáshoz ajánlott parabénmentes krém. Alkalmas a száraz, érzékeny vagy normál bőr mindennapi, gyengéd tisztításához. Babák és kisgyermekek bőrén is alkalmazható. Diónyi mennyiséget tegyen a tenyerébe, és szappanként használva vigye fel a megtisztítandó, vagy ápolandó bőrfelületre. További hígítás nem szükséges. Családnak 1 hónapra, felnőtteknek 2 hónapra, babáknak 3 hónapra is elegendő lehet, így nagyon gazdaságos megoldás az egész család számára.

Összetevők (INCI): Ingredients (INCI): 

Aqua, White Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Paraffinum Liquidum, Phenethyl Alcohol & Caprylyl Glycol

CPNP ÉS EAN:

* (Cosmetic Products Notification Portal). The CPNP is the online notification system created for the implementation of Regulation (EC) No 1223/2009 of the European Parliament and of the Council on cosmetic products.
**A termék egészségpénztári számlára történő elszámolhatóságáról kérdezze pénztárát!
*** A termékcsalád összes tagja egészségpénztári számlára adómentesen elszámolható! Kizárólag az E2K Kft. egészségpénztári partnereinél (Adosz, Axa, Herend, Honvéd, K&H, MKB, OTP, Pajzs, Tempo, Vasutas, Vitamin).
CPNP Kód: 1166809
EAN Kód: 5999881284362
Kiszerelés: 250g

Jó tudni, hogy a...

Pezoderm fürdető krémet nyugodtan használhatjuk testápolóként, vagy ha a babánk bőre úgy kívánja, akkor fürdés előtt bekrémezzük, és a fürdővízzel lemossuk róla, így is nagyon finom, bársonyos kis bőröcske lesz a végeredmény. Ajánljuk az egész családnak, mert:
  • - alkalmas száraz, érzékeny, irritált vagy normál bőr gyengéd tisztításához.
  • - már fürdés közben is kiválóan ápolja, és karban tartja a babák és kisgyermekek bőrét is
  • - komfort érzetet nyújt az ekcémás, atópiás bőrnek is
  • - kiválóan megtisztítja a bőrt a napi szennyeződésektől
  • -„olajos” összetétele segít megtartani a bőr nedvességtartalmát
  • - fejbőrön is használható
  • - az arcbőrt is gyengéden tisztítja
  • - testápolásra is alkalmas a kritikusan száraz területeken

Gyártó és Forgalmazó: Pezomed Kft

1138 Budapest, Marina part, Turóc utca 1. E. VIII/2. Tel.: +36 (1) 239-6720, Fax: +36 (1) 239-8345 Fióktelep, levelezési cím: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György utca 60. Tel.: +36 (42) 423-864, Fax: +36 (42) 401-066. Web: www.pezomed.com

0 megjegyzés: