Magyar termékek - Magyar értékek




A Pezomed Kft már évek óta elkötelezetten fejleszti termékeit, olyan alapelvek mentén, hogy amit csak lehet Magyarországon fejlesztve, és gyártva, Magyar munkahelyeket teremtve segítse a Magyar ipart. Magyar termékek fejlesztésével, gyártásával Magyar munkahelyeket teremtettünk, és Magyar munkahelyeket tartunk fent. Büszkék vagyunk elért eredményeinkre, melyet önerőből sikerült megvalósítanunk, támogatások nélkül, sokszor nagyon nehéz környezetben és viszonyok között. A Psorioderm termékcsalád 2012-ben, a Psorioderm Sensitive termékcsalád pedig 2013-ban Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazott fejlesztésünk lett! Ön vásárlásával a Magyar ipart és a Magyar munkahelyeket segíti.

Amire büszkék vagyunk:
  1. A Pezomed Kft évek óta szem előtt tartja, hogy fejlesztései "ember központúak" legyenek. Az általunk fejlesztett termékek nem tartalmaznak mesterséges színezéket, mesterséges illatanyagot, parabént és szulfátokat. A fejlesztés során nagyon figyeltünk a biztonságra, valamint nem alkalmaztunk állatkísérleteket. Tradicionális, ám mégis modern, a kor követelményeinek megfelelően válogatott alapanyagokból előállított, modern termékeket fejlesztünk. Növényi olajokkal, vitaminokkal gazdagítva. Gondosan válogatott természetes összetevőket, vitaminokatl, nyomelemeket használunk.
  2. A termékeink Gyógyszerminőséget teljesítő alapanyagokból készült. Magas követelményeknek megfelelő GMP gyártás. Gyógyszertári minőségben.
  3. Versenyképes árakat képzünk vásárlóinknak.
  4. Psorioderm termékeket több mint 20 országban forgalmazzuk, ez egy valódi "siker történet. Mind az Európai Unióban, mind a távolkeleten ismerik és szeretik ezt a csodálatos termékcsaládot.
Ismerje meg termékeinket!
Pezoderm fürdetőkrém 250g
Pezoderm védőkrém 125g
Pezoderm védőkrém 250g
PSORIODERM KRÉM 50ml
PSORIODERM KRÉM 100ml
PSORIODERM KRÉM 200ml
PSORIODERM SAMPON 250ml
PSORIODERM TESTÁPOLÓ 250ml
PSORIODERM TUSFÜRDŐ 250ml
PSORIODERM SZENZITÍV KRÉM 50ml
PSORIODERM SZENZITÍV KRÉM 100ml

PSORIODERM SZENZITÍV SAMPON 250ml
PSORIODERM SZENZITÍV TESTÁPOLÓ 250ml
PSORIODERM SZENZITÍV TUSFÜRDŐ 250ml

Dr Beleznay Gyöngyike
Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, lézerterapeuta magánorvos
Derma-Art® Bőrgyógyászati Magánklinika
Web: www.dermaart.hu, Web: www.drbeleznay.hu
E-mail: drbeleznay@dermaart.hu
4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 60. fsz.
Telefon: +36 42 506091 Fax: +36 42 506092 Mobil: +36 30 5540848
E-mail: office@dermaart.hu
KövessEN a közösségi oldalainkon:




© Dr. Beleznay Gyöngyike - Minden jog fenntartva. A weboldalon található anyagok, szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásuk csak Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász engedélyével lehetséges. Amennyiben szeretné felhasználni a drbeleznay.hu weboldalon lévő anyagokat, úgy keresse Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyászt. Köszönjük.

0 megjegyzés: